images/slider/VanderBos-Fotos/Vdbos-Personee.jpg

Iedere werkdag staat ons team voor u klaar. Via het bovenstaande nummer belt u rechtstreeks naar ons bedrijf. Wilt u meer informatie over machines, tractoren of occasions, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vertegenwoordiger, Albert.

Telefoonnummers
Albert (06 515 24 205)
Folkert (06 543 77 787)
Direct nummer (0512 513662)

 

 

Vacatures

Schermafbeelding 2018 08 17 om 14.05.36

Trekker monteur 

Ben jij het liefst te vinden in de werkplaats? Heb jij technische kennis of werkervaring in de landbouwmechanisatie en wil jij werken in een klein team in ons familiebedrijf? Beschik je over een B-rijbewijs en ben je woonachtig in de omgeving van Drachten, stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Folkert Veenstra. 

Klik hier voor de complete vacature


Open sollicitatie 

Hebben wij op dit moment geen openstaande vacature voor een functie die bij jou past? En wil je graag bij ons familiebedrijf werken? Een open sollicitatie is altijd mogelijk. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief en C.V. per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Folkert Veenstra. 

 

 

 

 

BEL DIRECT
0512 - 513662